Leider ist dieser Kurs abgesagt.

English for breakfast

30. Jan 2023, 10:30
3. Apr 2023, 12:00
4. Nov 2022
AG46.20
VHS Bleeck 29
30. Jan 202310:3012:0010 Terminevhs, Bleeck 29

English for breakfast

English conversation B1/B2 am Vormittag

Let us have a chat, shall we?!
During our course sessions we will try to improve the language capabilities and make it  natural to start up a conversation. We will go through very interesting and current topics gravitating around culture, life styles, leisures by reading international papers and magazines, short stories and excerpts from novels. We animate our course all together by very participative and dynamic conversations.

Just get on board and have some fun!

Kleingruppenpreis (4 - 6 Teilnehmende): 103,00